Внезапно почина синът на изпълнителния директор на Роснефт Игор Сечин -

...
Внезапно почина синът на изпълнителния директор на Роснефт Игор Сечин -
Коментари Харесай

Внезапно почина синът на изпълнителния директор на Роснефт. На 35 години

Внезапно умря синът на изпълнителния шеф на " Роснефт "  Игор Сечин - Иван. Той бе едвам на 35 години.

Всъщност, Иван е умрял преди 15 дни, на 5 февруари, само че за неговата кончина излиза наяве чак през днешния ден, предава Moscow Times.

Новината беше разкрита от Леонид Невзлин, един от някогашните ръководители на петролната компания ЮКОС на Михаил Ходорковски, която беше ликвидирана и трансферирана в " Роснефт " след началото на делото против притежателя ѝ. 

Според канала ВЧК-ОГПУ, доближен до Федералната работа за сигурност на Русия (ФСБ), Иван Сечин е умрял от кръвен съсирек във вилно населено място в Красногорск. Към 04:00 часа сутринта на 5 февруари 35-годишният мъж почнал да се оплаква, че се задушава, след което изгубил схващане, обяснява съпругата му пред ВЧК-ОГПУ.

Медиците съумели да намерят верния адрес в изискванията на мощен снеговалеж и закъсняли с към 2 часа след припадането на Сечин, в границите на които той умрял.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР